Založ si blog

Príhovor

Moje meno je Peter Bella a kandidujem za poslanca NR SR za SDKÚ-DS.
Starostlivo som zvažoval, či prijať túto výzvu a uchádzať sa o Vašu dôveru kandidatúrou do parlamentu. Rozhodlo to, že mi v našom zákonodarnom zbore chýba pohľad na problémy Slovenska očami mojej generácie.

Chýbajú mi témy, ktoré ma hnevajú a myslím si, že minimálne diskusia o nich je v parlamente potrebná. Chcem priniesť skutočný pohľad otázku a problém pozitívnej diskriminácie, chcem podnietiť diskusiu o odmeňovaní a zbytočných výhodách poslancov NR SR.

Som rozhodnutý v prípade môjho zvolenia otvoriť aj tieto témy a zabezpečiť, aby bolo počuť aj názory, na ktoré teraz nemá nikto zo súčasných poslancov odvahu, ale vyjadrujú názory a postoje mladej generácie.

Ak ste aj Vy presvedčení o tom, že politici sú často alibistickí, konformní a odtrhnutí od problémov, ktoré trápia bežných ľudí, prosím, podporte ma Vašou účasťou na voľbách a krúžkom na čísle 84 na kandidátke SDKÚ-DS.

Spolu to zmeníme.

 
Ďakujem.

Peter Bella

Budúci poslanci hanbite sa!

08.06.2010

Článok zo dňa 3.6.2010 Len nedávno (14.mája) som vyzval lídrov všetkých politických strán, ktoré kandidujú v blížiacich sa parlamentných voľbách, aby podporili moju výzvu na vzdanie sa polovice poslaneckého platu pre ľudí v núdzi. Apeloval som na všetky politické strany na Slovensku, aby po voľbách vzdaním sa polovice platu, ktorý dnes predstavuje približne [...]

Zahraniční poslanci si znižujú platy, naši nie…

07.06.2010

14. mája som písomne apeloval na lídrov politických strán, uchádzajúcich sa v parlamentných voľbách 2010 o poslanecké kreslá, aby sa v prípade úspechu vzdali polovice poslaneckého platu na dobrú vec a oslovili v tejto veci aj ostatných kandidátov vo svojej strane. „Vyzývam všetkých kandidátov, ktorí sa uchádzajú o parlamentné kreslo v nadchádzajúcom [...]

Poďte voliť.

07.06.2010

Moje meno je Peter Bella a kandidujem na poslanca Národnej rady za SDKU s číslom 84. Hovorí sa že každý národ má presne takú vládu akú si zaslúži. A ja si myslím, že tá veta dokonale platí. Máme to čo sme si zvolili, alebo skôr to čo si zvolili tí, ktorí boli voliť. Staršia generácia zažila časy, kedy sa trestalo za to, že ste nevolili jedinú správnu stranu a [...]

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 6963x
Priemerná čítanosť článkov: 1393x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy